Vanzare 4 camere lux Parcul Verdi Rahmaninov

Mergi la sursa: Vanzare 4 camere lux Parcul Verdi RahmaninovImobil de 4 camere, in zona Floreasca, tip: Apartament, For Sell, in orasul București, Rahmaninov 38 Strada Serghei Vasilievici Rahmaninov

Se vinde apartament de lux, superb situat in cea mai exclusivista zona, Floreasca.

Desi accesul se face rapid din calea Floreasca, cladirea este retrasa fata de aceasta, este amplasata intr-o zona foarte linistita, cu mult spatiu verde, cu lac, foarte aerisita. Zona ofera acces rapid la magazine, hypermarket, Mall Promenada, terase si restaurante renumite, zona de recreere, Pescariu Sports&Spa etc.

Acces rapid din Calea Floreasca dar si din Barbu Vacarescu. Este o constructie solida, de foarte buna calitate, are o receptie impunatoare, gradina proprie.

Cladirea are 2 nivele in subteran unde se gasesc locurile de parcare si boxele, accesul cu liftul din parcarea subterana, paza si monitorizare video. Sistem de incalzire cu centrala de imobil.

Apartamentul este spatios, avand o suprafata totala de aproximativ 200 mp si este recompartimentat din 4 camere in 3 camere. Zona de zi are un living superb ce ofera o superba priveliste, se continua cu zona de dining si bucatarie deschisa cu insula, hol si o baie cu o zona de depozitare, zona de noapte este compusa din 2 dormitoare foarte spatioase, ambele au baie proprie si dressing propriu foarte spatios.

Apartamentul este amenajat cu firma de arhitectura, materialele folosite sunt de o calitate superioasa, materiale din Italia, finisaje premium precum, parchet din lemn masiv, usi interioare Filomuro, gresie si faianta Porcelanosa, sitem de aer conditionat centralizat prin ventiloconvectoare, incalzire prin pardoseala, minisistem de smart home, ferestre Shuco.

Este mobilat si utilat cu mobilier de o calitate superioara, se vinde mobilat si utilat impreuna cu o boxa si cele doua locuri de parcare din subteran. Pret:627 000euro +TVA, include tot mobilierul si aparatura electrocasnica.

Separat se pot achizitiona 2 locuri de parcare in subteran in suprafata de 12 mp fiecare loc de parcare si o boxa in suprafata de 6,96 mp la pretul de 50 000euro+TVA. Mobilierul in totatlitate cat si piesele de aparatura electrocasnica sunt incluse in pretul de 627 000 +TVA. Alte detalii preţ

Proprietatea este pe persoana juridica, se adauga TVA sau cu taxare inversa daca se cumpara tot pe firma. Pretul include toata mobila de lux si aparatura electrocasnica, apartamentul beneficiaza de o boxa si 2 locuri de parcare in subteran ce se pot achizitiona separat cu 50 000euro+TVA. Comision: 2%

0766457077